dører – panel – gulv – bjelker – møbler

Om RustikkTre.no

RustikkTre.no skal være en annerledes leverandør til hus og hytte. Produkter som man ikke finner andre steder. Sterkt inspirert av materialvalg man finner i  alpene.

Om Rustikktre.no

RustikkTre.no skal være en annerledes leverandør.

En leverandør av sjeldent og utsøkte treprodukter – alle med et rustikt preg. Produkter en ikke finner på nærmeste byggvarebutikk.

RustikkTre tilbyr i hovedsak gammmelt treverk behandlet og ferdigstilt av fagfolk, men produktsortimentet viser også nytt treverk med “et rustikk eksklusivt gammelt utseende”.  Avtal idag et besøk på showrommet på Fåberg – rett utenfor Lillehammer.

 

 

 

 

Gammelt treverk

Gammelt treverk: Hver eneste trebjelke, dør, panel og gulv som leveres, har en lang og spesiell historie å fortelle. Enten det har blitt brent i mange år i solen, hakket for hånd for hundrevis av år siden eller forvitret av vind og regn.

Et produkt fullt av karakter og ekte historie kan bare opprettes fra godt råmateriale med forsiktig behandling og eksperthåndtering. RustikkTre får råmateriale fra gamle hus og låver fra forskjellige land i Europa – med opptill 200års levetid.

 

 

RustikkTre.no

Alt innen rustikk treverk

Vi leverer gammelt treverk for deg som ønsker det helt spesielle. Skreddersydde dører og eksklusive brede paneler

Kontakt oss

RustikkTre.no Elvefaret 17, 2625 Fåberg